Gıda zincirinin bütününde endüstriyel tartım var
Baykon Endüstriyel Tartım Sistemleri Satış Danışmanı Özgür Çayırlı, hammadde girişinden işlenme prosesine ve sevk prosesine kadar her noktada tartımın olduğuna dikkat çekiyor.
Duru Bulgur, Dual serisiyle bulgurda inovasyon yaptı
Namet’in ambalajdaki önceliği hijyen ve kullanım kolaylığı
Halavet deriden sonra kemikten de jelatin üretecek
Sürdürülebilir Gıda Konferansı 18 Ekim'de İstanbul'da yapılacak
Mondelēz tam tahıl içeriğini bütün portföyünde artırdı
Atıştırmalık sektörünün lider şirketlerinden Mondelēz International, porsiyon kontrolü seçeneklerini ve tam tahıl içeriğini bütün portföyünde artırdı.
Gıda sanayinin konuşan yüzü: Ambalaj
Ambalajlı gıdalarda usulsüzlükler etiket bilgileri ve miktar beyanlarında yoğunlaşıyor
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Metroloji ve Standardizasyon Genel Müdürü Prof. Dr. Necip Camuşcu, ambalajlı gıdalarda en sık rastlanan aykırılıkları metrolojik etiket bilgisinin yanlış gösterilmesi ve ürün miktarının eksik beyan edilmesi olarak sıralıyor.